Like us and Subscribe on youtube

Γαστρονόμος: Coyoacan. Το σωστό το μεξικάνικο

Το Coyoacan των Γιάννη Μωράκη, Γιώργου Μελισσάρη και Αλεξάνδρας Δράκου εμπνέεται το όνομά του από την ομώνυμη γειτονιά του Μέξικο σίτι όπου έζησε και δημιούργησε η αρτίστα Frida Kahlo. 

Στην ανοιχτή κουζίνα του εργάζονται προς μια σύγχρονη μεξικάνικη κατεύθυνση ο chef de cuisine Παναγιώτης Μουτσόπουλος με την ομάδα του, σε ένα μενού το οποίο συνυπρογράφει ο consultant σεφ Σταματης Λουμουσιώτης.

Τορτίγιες, τάκος και σάλτσες είναι όλα χειροποίητα. 
Μας κέρδισαν με τη μια τα σεβίτσε και τα laminados τους (σαν σεβίτσε με κοπές όπως στο σασίμι), για τα σωστά κομμένα ψάρια, τη συμπυκνωμένη νοστιμιά και τη πληθωρική τους ένταση που εκφράζουν αυτή τη φλογερή κουζίνα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ