Like us and Subscribe on youtube

iGynaika: Ο chef του Coyoacan Παναγιώτης Μουτσόπουλος μας κάνει το τραπέζι (Menu)

Ο Παναγιώτης Μουτσόπουλος είναι ο σεφ του γνήσιου μεξικάνικου bar restaurant Coyoacan στο Θησείο, που βραβεύτηκε στα FNL Best Restaurants Awards 2017.
Ο μέχρι πρότινος σεφ του γνωστού μπαρ – εστιατορίου «Rock & Roll» στο Κολωνάκι, επιμελείται παράλληλα τα μενού και σε επώνυμα εστιατόρια της Πάτμου, όπως το γνωστό «Αστοιβή», το «Κύμα», κ.ά.
Πρόκειται για έναν πολυάσχολο και δημιουργικό άνθρωπο, με ιδιαίτερο πάθος για τη δουλειά του και με εμπειρία σε κουζίνες μεγάλων
εστιατορίων εντός, αλλά και εκτός Ελλάδας. Με το ιδιαίτερο ταλέντο του, αλλά ταυτόχρονα με την ευγενική του προσωπικότητα και ένα χαμηλό προφίλ, κερδίζει την εκτίμηση των συνεργατών, των συναδέλφων του και φυσικά όλων εμάς.
Ο Παναγιώτης Μουτσόπουλος, πραγματικά «ζωγραφίζει’’ με τις δημιουργίες του, που προσφέρουν το απόλυτο στην απόλαυση και στην εμπειρία.
Σήμερα, φιλοξενούμενος του iGynaika, μας κάνει το τραπέζι και μας αποκαλύπτει τα μυστικά του!
Από τι «υλικά» είναι φτιαγμένος ένας καλός σεφ; 

Υπομονή και επιμονή κατά κύριο λόγο και κατά δεύτερο αγάπη για αυτό που κάνει, πείσμα και πάθος για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Θα μας αποκαλύψεις το μυστικό για μια πετυχημένη συνταγή;
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ