Like us and Subscribe on youtube

Tik Tok: Πλύνετε εύκολα και γρήγορα τα λίπη από τα δοχεία τροφίμων


Στις μέρες μας υπάρχουν λύσεις για τα πάντα. Συχνά οι άνθρωποι μαθαίνουν ένα ή δύο πράγματα από το TikTok, κάτι που συνέβη πρόσφατα χάρη σε ένα νέο βίντεο.

Σε μια ανάρτηση που μοιράστηκε η @ezbrnd, η οποία έχει 39.500 followers, η γυναίκα στο κλιπ παρουσίασε τρεις απλές λύσεις, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου αφαίρεσης του λίπους από τα δοχεία λαδωμένων τροφίμων.

Η τρίτη συμβουλή στο βίντεο δείχνει έναν “γρήγορο τρόπο για να πλύνετε τα λιπαρά δοχεία”. Μπορείτε να ξεκινήσετε βάζοντας μια χαρτοπετσέτα στο δοχείο και στη συνέχεια προσθέτοντας σαπούνι πριν το ανακινήσετε λίγο με το καπάκι. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, μπορείτε να ανοίξετε το καπάκι.

Θα παρατηρήσετε ότι το λίπος δεν είναι πλέον εκεί, αλλά στο χαρτομάντιλο, το οποίο μπορείτε να πετάξετε.

Από τότε που κοινοποιήθηκε, συγκέντρωσε πάνω από 718.000 likes και 29.700 κοινοποιήσεις. Ένας θεατής έγραψε: «Πρόκειται να αλλάξει τη ζωή μου». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Η χαρτοπετσέτα στο δοχείο είναι πρωτοποριακή! Το χρησιμοποιώ όλη την ώρα και λειτουργεί!»

Ένας τρίτος έγραψε: «Θεέ μου, αυτό είναι πολύ έξυπνο! Θα τα δοκιμάσω όλα αυτά, ευχαριστώ για αυτά τα life hacks!». Εν τω μεταξύ, ένας τέταρτος πρότεινε: «Για τα λιπαρά δοχεία, χρησιμοποίησα σαπούνι πιάτων ανακατεμένο με ξύδι. Λύνω το πρόβλημα χωρίς λιπαρότητα και λειτουργεί τέλεια».

πηγή

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ