Αναρτήσεις


Like us and Subscribe on youtube

Blue Force: Παναγιώτης Μουτσόπουλος: Το ταξίδι στον κόσμο της γεύσης, δεν τελειώνει ποτέ!

TIPS & TRICKS: Η συμβουλή του σεφ (6)

TIPS & TRICKS: Η συμβουλή του σεφ (5)

Γαστρονόμος: Coyoacan. Το σωστό το μεξικάνικο

Σούπα βελουτέ από κόκκινες φακές με ξινόγαλο και μελισσόχορτο

iGynaika: Ο chef του Coyoacan Παναγιώτης Μουτσόπουλος μας κάνει το τραπέζι (Menu)

TIPS & TRICKS: Η συμβουλή του σεφ (4)

Κατσικίσιο μπούτι ψητό στο φούρνο με baby πατάτες

Γαρδουμπάκια με λεμόνι

Μαγειρίτσα κλασική

Κροκέτα από φασόλι Πρεσπών με καπνιστό χέλι, μαρμελάδα ντομάτας και γιαούρτι αρωματισμένο με καπνιστή πάπρικα

Lifestyle Options: Coyoacan Γνήσιο μεξικάνικο εστιατόριο, με μία ιδιαίτερη δυναμική στην καρδιά του Θησείου.

FNL Best Restaurants Awards

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ